Ehdot

Jos tuoteessa ei ole takuuta tai et ole liittänyt mukaan ostoskuittiasi, hyväksyt 300 kruunun arvoisen tarkistuspalkkion, mikä sisältää 30 minuutin työn sekä tarjouspyynnön jatkotoimenpiteistä. Tarkastuspalkkio ja korjauskustannusten lasku on maksettava CJ Hvidevareservice Aalborg ApS:in tanskalaiselle pankkitilille.

Oikeanlainen pakkaaminen

Kaikki tuotteet jotka lähetetaan CJ Hvidevareservice:en täytyy olla pakattuna asianmukaisesti. CJ Hvidevareservice Aalborg:in vastuu tavaraliikenteestä rajoittuu Varsovan sopimukseen, jos kuljetukset suoritetaan lentoliikenteellä ja/tai CMR:n kuljetuslain mukaisella tavalla.

Yhteystiedot

Luodaksesi tapauksen SpanRep.fissä tarvitsee sinun antaa vähintään nämä tiedot:

Edellä mainitut tiedot tallennetaan järjestelmäämme siitä mitä tuotteita olet hankkinut tai huollattanut ja säilytetään viiden vuoden ajan kyseisen tilikauden päättymisestä johon tiedot viittaavat. Ks. Henkilötietolaki §10, jonka jälkeen tiedot poistetaan järjestelmästämme.

Maksaminen

Kaikki hinnat sisältävät 25% alv:n ja ovat Tanskan kruunuina, jos ei toisin mainita.

Palautusoikeus ei koske palveluita kuten teknikon vierailut, testauspalkkiot, jne..

Hyväksyttäviä maksutapoja ovat: luottokortti, pankkikortti, VISA-Electron, VISA, Maestro ja Mastercard. Summa veloitetaan tililtä välittömästi maksun suorittamisen jälkeen.

Tuotteiden noutamattomuus tai passiivisuus

Jos toimitettua tuotetta ei noudeta kolmen kuukauden kuluessa johtuen hyväksymättömästä tarjouksesta, mukaan lukien passiivisuus tarjoukseen vastaamiseen tai kun korjaus on valmistunut hintaan voidaan lisätä kuukausittainen säilytyskustannus kunnes tuote noudetaan tai tilaukseen vastataan ja se toimitettaisiin asiakkaalle.

Jos tuotetta ei ole noudettu vuoden kuluttua, voimme korjaamona yrittää myydä tuotteen eteenpäin mahdollisten korjauskulujen kattamiseksi. Jos tuote on myyntikelvoton tai arvoton, tuote tuhotaan.